Translate

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Τεχνική χαρτοπετσέτας

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για την τεχνική της χαρτοπετσέτας
Μας έχουν βομβαρδίσει από όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές με τη συγκεκριμένη τεχνική... 
Ακόμα και να μην την έχεις ξανακούσει.. ήρθε η ώρα να την μάθεις και να τη δοκιμάσεις.. Αρχικά, να πούμε δυο λόγια για την τεχνική της χαρτοπετσέτας
Για τη συγκεκριμένη τεχνική δε χρειάζεται να έχεις ειδικές γνώσεις, ούτε κανένα έμφυτο, καλλιτεχνικό ταλέντο, αρκεί να έχεις όρεξη, μεράκι και πολύ φαντασία! 
Η τεχνική της χαρτοπετσέτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσεις κάποια αντικείμενα, να μετατρέπεις παλιά ή ακόμα και να δώσει της δική σου πινελιά σε μια νέα κατασκευή σου. Συχνά, την τεχνική της χαρτοπετσέτας τη χρησιμοποιούν για ταμπλό, κουτιά, βάζα ακόμα και κοσμήματα. Βέβαια, αυτές οι ιδέες είναι πολύ λίγες μπροστά σε αυτά, που μπορεί να κάνεις με αυτή την τεχνική..αλλά σε αυτές θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο. 
Τώρα το μόνο, που χρειάζεσαι είναι τα εξής: 
το αντικείμενο, που θες να μετατρέψεις 
χαρτοπετσέτες (προτίμησε σκληρές χαρτοπετσέτες με ωραίο μοτίβο) αυτές θα είναι και το έργο σου στην ουσία. Επέλεξε τες προσεχτικά. Μπορείς να πάρεις πολλά σχέδια, ανάλογα με αυτό, που θες να φτιάξεις, ή ακόμα και μονόχρωμες. 
Κόλλα: για αυτή την τεχνική χρειάζεσαι μια ειδική κόλλα: μπορείς να τη ζητήσεις σε καταστήματα με είδη Hobby ως κόλλα για χαρτοπετσέτες. Είναι ένα άχρωμο βερνίκι,όπου μόλις στεγνώσει γίνεται διαφανές και σταθερό. 
Μάζεψε ιδέες και ξεκίνα...

ΠΗΓΗhttp://reloadingcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου