Translate

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Συναυλία Μάριου Φραγκούλη στο Ηρώδειο για φιλανθρωπικό σκοπό

Διαβάστε περισσότερα...
Στη σκηνή του Ωδείου Ηρωδου Αττικού στις 31 Αυγούστου θα δοθεί μια φιλανθρωπική συναυλία,με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για τα παιδιά του Συλλόγου "Φλόγα". 
Η συναυλία κάτω από το φως της μπλε πανσελήνου θα είναι το τελευταίο γεγονός του Αυγούστου, που δεν πρέπει να χάσετε... Ο Έλληνας τενόρος, Μάριος Φραγκούλης θα οδηγήσει το αθηναϊκό κοινό σε ένα μαγικό, μουσικό ταξίδι, παρουσιάζοντας τη νέα του δισκογραφική δουλειά. 
Ο διεθνής τενόρος θα συνοδεύεται από την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού . 
Μαζί του στη σκηνή θα εμφανιστούν η σοπράνο "φαινόμενο" Hayley Westenra και ο ερμηνευτής Γιώργος Περρής. 

 Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα: 
Ticket services: Πανεπιστημίου 39, ticketservices.gr (210-7234567) 
Half note productions: 210- 6003693 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 
75 ευρώ διακεκριμένη 
60 ευρώ Α΄ζώνη 
50 ευρώ Β΄ζώνη 
25 ευρώ Άνω διάζωμα 
15 ευρώ Φοιτητικά/ Ανέργων

ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/

Τεχνική χαρτοπετσέτας

Διαβάστε περισσότερα...
Σίγουρα θα έχεις ακούσει για την τεχνική της χαρτοπετσέτας
Μας έχουν βομβαρδίσει από όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές με τη συγκεκριμένη τεχνική... 
Ακόμα και να μην την έχεις ξανακούσει.. ήρθε η ώρα να την μάθεις και να τη δοκιμάσεις.. Αρχικά, να πούμε δυο λόγια για την τεχνική της χαρτοπετσέτας
Για τη συγκεκριμένη τεχνική δε χρειάζεται να έχεις ειδικές γνώσεις, ούτε κανένα έμφυτο, καλλιτεχνικό ταλέντο, αρκεί να έχεις όρεξη, μεράκι και πολύ φαντασία! 
Η τεχνική της χαρτοπετσέτας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσεις κάποια αντικείμενα, να μετατρέπεις παλιά ή ακόμα και να δώσει της δική σου πινελιά σε μια νέα κατασκευή σου. Συχνά, την τεχνική της χαρτοπετσέτας τη χρησιμοποιούν για ταμπλό, κουτιά, βάζα ακόμα και κοσμήματα. Βέβαια, αυτές οι ιδέες είναι πολύ λίγες μπροστά σε αυτά, που μπορεί να κάνεις με αυτή την τεχνική..αλλά σε αυτές θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο. 
Τώρα το μόνο, που χρειάζεσαι είναι τα εξής: 
το αντικείμενο, που θες να μετατρέψεις 
χαρτοπετσέτες (προτίμησε σκληρές χαρτοπετσέτες με ωραίο μοτίβο) αυτές θα είναι και το έργο σου στην ουσία. Επέλεξε τες προσεχτικά. Μπορείς να πάρεις πολλά σχέδια, ανάλογα με αυτό, που θες να φτιάξεις, ή ακόμα και μονόχρωμες. 
Κόλλα: για αυτή την τεχνική χρειάζεσαι μια ειδική κόλλα: μπορείς να τη ζητήσεις σε καταστήματα με είδη Hobby ως κόλλα για χαρτοπετσέτες. Είναι ένα άχρωμο βερνίκι,όπου μόλις στεγνώσει γίνεται διαφανές και σταθερό. 
Μάζεψε ιδέες και ξεκίνα...

ΠΗΓΗhttp://reloadingcity.blogspot.gr/

Επίσημο πλέον το κλείσιμο των Μetropolis !

Διαβάστε περισσότερα...

Επίσημο είναι πλέον το κλείσιμο των Metropolis!
Η γνωστή αλυσίδα δισκοπωλείων στην Ελλάδα δίνει τέλος στην πολύχρονη ζωή της... Ο χάρτης στην λιανική πώληση μουσικών και διασκεδαστικών προϊόντων αλλάζει μια για πάντα για την Ελλάδα. Η αλυσίδα δισκοπωλείων Metropolis ανακοίνωσε το κλείσιμο των καταστημάτων της.
Το μόνο κατάστημα "εν ζωή" βρίσκεται στην οδό Σταδίου, το οποίο θα κλείσει και αυτό σε λίγο καιρό, με στόχο να "ξεστοκάρει" τα προϊόντα του.
Η γνωστή αλυσίδα δισκοπωλείων ήταν σταθμός στην πώληση προϊόντων μουσικής, όπως: δίσκων, βινιλίων, cd καθώς και dvd, σπάνιες συλλογές μουσικών καλλιτεχνών επίσης μπορούσατε να βρείτε στα καταστήματα, ενώ τα τελευταία χρόνια η άνοδος των gaming άνοιξε το δρόμο και στην αλυσίδα Metropolis για να προχωρήσει στην πώλησή τους. 
Ακόμα, εισιτήρια συναυλιών καθώς και αντικείμενα με πρωταγωνιστές από τη μουσική βιομηχανία ήταν ακόμα κάποιες από τις υπηρεσίες και προϊόντα, που προσέφεραν τα Metropolis στο κοινό τους. 
Η αλυσίδα Metropolis κατείχε στην αγορά της λιανικής πώλησης μουσικών προϊόντων το 40-50%, που σε περιόδους οικονομικής ακμής το ποσό κέρδους έφτανε τα 100 εκατομμύρια ευρώ. 
Μετά την ανακοίνωση του τέλους της αλυσίδας Metropolis πολλοί είναι εκείνοι, που διεκδικούν μερίδιο στην πώλησή της: μερικοί από τους οποίους είναι: 
η αλυσίδα Public, όπου διαθέτει και εκείνη τμήμα μουσικής 
το νέο δισκοπωλείο Reload, όπου έχει ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα της λιανικής πώλησης μουσικής 
ένα ακόμα μικρότερο μερίδιο διεκδικούν επίσης μικρά δισκοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας με περιορισμένο μουσικό κοινό, όπως μέταλ και ροκ. 
Το ερώτημα, που τίθεται είναι: 
μήπως ήρθε το τέλος της λιανικής πώλησης μουσικής στην Ελλάδα;;

ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/

Το άγχος και τα συμπτώματά του

Διαβάστε περισσότερα...
anxiety cycle, anxiety and glutathioneΆγχος: μια λέξη, που υπάρχει στην καθημερινότητα κάθε ανθρώπου. 
Η ρουτίνα και η πίεση χρόνου και εργασιών στην καθημερινή ζωή στη σύγχρονη εποχή έχουν γεμίσει τους ανθρώπους με αυτό το συναίσθημα.. ένα συναίσθημα, που χρίζει ιατρικής προσοχής! Ας μάθουμε όμως μερικά από τα συμπτώματα του άγχους για να μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα και γρηγορότερα. 
Αρχικά, τα συμπτώματα του άγχους χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες: 
Πρώτη κατηγορία: σωματικά συμπτώματα άγχους: από τα πιο συχνά, σωματικά συμπτώματα του άγχους είναι οι κρυάδες. Αυτό οφείλεται στη ροή του αίματος. 
Συγκεκριμένα, η ροή του αίματος αυξάνεται στους μεγάλους μυς και μειώνεται στα άκρα, δίνοντας αυτή την αίσθηση του "μυρμιγκιάσματος" ή του μουδιάσματος στα άνω και κάτω άκρα. Ακόμα, αρκετοί άνθρωποι, που αντιμετωπίζουν το "κοινωνικό άγχος" έχουν την τάση να κοκκινίζουν ή ακόμα και να έχουν έντονη εφίδρωση. 
 Τέλος, σε πολλούς παρατηρούνται έντονοι, μυικοί πόνοι, κυρίως στο σαγόνι, καρπούς και τους ώμους. 
 Δεύτερη κατηγορία :Γνωστικά συμπτώματα άγχους:Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν κυρίως τα άτομα, που πάσχουν από κοινωνικό άγχος. Τα συγκεκριμένα άτομα φοβούνται μήπως αναγνωριστεί το άγχος του στα άλλα άτομα, που συναναστρέφονται και θα τους κρίνουν αρνητικά. 
Θεωρούν πως λόγω του άγχους τους θα βρεθούν εκτός ελέγχους, ενεργώντας χωρίς λογική και πέρα από την ιδιοσυγκρασία τους. 
Τα άτομα με αυτό το είδος άγχους διακατέχονται από αρνητισμό και υποτιμούν τη δυνατότητά τους να αντιμετωπίσουν καταστάσεις και γεγονότα. 
 Τρίτη κατηγορία: συμπτώματα άγχους συμπεριφοράς: Τα άτομα, που πάσχουν από συμπεριφοριακό άγχος έχουν ως πρώτη τους επιλογή στη ζωή τους την αποφυγή πραγμάτων και γεγονότων. Αποφεύγουν οποιαδήποτε κατάσταση, που φοβούνται ότι θα τους προκαλέσει άγχος ή θα είναι ανίκανοι να την χειριστούν σωστά. 
Προσπαθούν να αποφύγουν το άγχος με πολύ σκληρή δουλειά. 
Τέταρτη κατηγορία: Συναισθηματικά συμπτώματα άγχους: σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα άτομα επηρεάζονται από άλλα συναισθήματα, δημιουργώντας ένα τοίχο και όλα μετατρέπονται σε άγχος. Συχνά τα άτομα με συναισθηματικά συμπτώματα άγχους είναι ευερέθιστα ή απελπισμένα. 
Πέμπτη κατηγορία: Συμπτώματα άγχους σχετικά στις διαπροσωπικές σχέσεις: υπάρχουν πολλά συμπτώματα άγχους σε αυτή την κατηγορία, όταν ο πάσχων βρεθεί σε επαφή με ένα άλλο άτομο. Συχνά φαινόμενα είναι ο πανικός, το άγχος για την υγεία, το γενικευμένο άγχος, οι διατροφικές διαταραχές και το κοινωνικό άγχος (ειδικά με ερωτικούς συντρόφους).
Οι άνθρωποι, που είναι ανήσυχοι αποφεύγουν τη σεξουαλική δραστηριότητα, γιατί η φυσική τους κατάσταση μοιάζει πολύ με εκείνη της πρώτης κατηγορίας άγχους: αυξάνεται η ροή της καρδιάς και επέρχεται το μούδιασμα. 
Οι άνθρωποι με άγχος φοβούνται και αυτό προκαλεί πρόβλημα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/