Translate

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Μπίρα από… χρυσάφι!

Διαβάστε περισσότερα...
perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι!Σίγουρα δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό, ούτε θα τη βρείτε στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς σας! Η μπίρα με την εμπορική ονομασία RE είναι κατάλληλη για… βασιλιάδες και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.Ο λόγος;
 Η μπίρα, που είναι τύπου lager, περιέχει 0,018 γραμμάρια φύλλων χρυσού και συσκευάζεται σε μπουκάλια… σαμπάνιας, ενώ πίνεται αυστηρά και μόνο σε ψηλό ποτήρι και μάλιστα πολύ παγωμένη..
  Η ζυθοποιία στην Οστράβα της Τσεχικής Δημοκρατίας παρασκευάζει την εν λόγω μπίρα ακολουθώντας μια αυστηρή διαδικασία στην παραγωγή που κρατάει 18 ολόκληρους μήνες, ενώ μόλις 500 μπουκάλια το χρόνο καταφθάνουν στους τυχερούς πελάτες.
 «Ο χρυσός είναι ένα αδρανές μεταλλικό στοιχείο γι ‘αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα τη γεύση της μπίρας», δηλώνει ο Marek Pieton, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, και συμπληρώνει: «Το γευστικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ ο χρυσός έχει μακροπρόθεσμα αρκετά καλή επίδραση στην υγεία». Η ονομασία της μπίρας οφείλεται στον αιγυπτιακό θεό του Ήλιου Ρα, συνδυάζοντας με επιτυχία το χρυσαφί χρώμα με το χρυσό που περιέχει.
 Όσο για την τιμή της; 
Δεν αποκαλύπτεται στους… απλούς θνητούς!

ΠΗΓΗhttp://perierga.gr

Πέθανε η πρώτη αρχισυντάκτρια του Cosmopolitan

Διαβάστε περισσότερα...
Ελένη Gurley Brown στο γραφείο της στη Νέα Υόρκη το Γενάρη του 1997, κρατώντας το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Cosmopolitan ότι επεξεργαστεί.Το γυναικείο περιοδικό "Cosmopolitan" θρηνεί μία εξέχουσα προσωπικότητά του! Η γυναίκα σταθμός του περιοδικού, η Έλεν Γκέρλι, "έφυγε" σε ηλικία 90 ετών... 
Η Έλεν Γκέρλι αποτέλεσε γυναίκα- σταθμό για την ιστορία των γυναικείων περιοδικών, πόσο περισσότερο για τη βάση της, το περιοδικό "Cosmopolitan".
 Η Έλεν Γκέρλι, μέσα από την στήλη της στο περιοδικό "Cosmopolitan", παρότρυνε τις γυναίκες- αναγνώστριες να απολαύσουν την σεξουαλικότητά τους. 
Προσπάθησε να δώσει ένα επαναστατικό μήνυμα στις γυναίκες αλλά και γενικά στην κοινωνία για την απελευθέρωση της γυναικείας σεξουαλικότητας.
 Η ενοχή και η ντροπή για τις φυσικές, σαρκικές απολαύσεις ήταν απαγορευτική για την Έλεν Γκέρλι, που δε δεχόταν συμβιβασμούς και συγκαταβάσεις, όταν πρόκειται για την προσωπική της ευχαρίστηση. 
Αρνούνταν κάθε καταπίεση και την κατήγγειλε σε κάθε της ευκαιρία στη στήλη της. 
Η Έλεν Γκέρλι αποτέλεσε κορυφαίο στέλεχος στο περιοδικό "Cosmopolitan", κατέχοντας τη θέση της αρχισυντάκτριας από το 1965 έως το 1977 στον οίκο "Hearst".
 Εμφατική στιγμή στην συγγραφική της πορεία υπήρξε η έκδοση του βιβλίου της "Sex and the single girl", το οποίο έγινε και best seller.

ΠΗΓΗhttp://reloadingcity.blogspot.gr/

The avengers 2

Διαβάστε περισσότερα...
Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία, που έκανε η ταινία "The avengers", ο Τζός Γουέντον ήρθε σε συμφωνία με τους διευθύνοντες προκειμένου να γράψει τη δεύτερη ταινία... 
Όπως φαίνεται, οι ήρωες της Marvel θα μας επισκεπτούν για ακόμα μια φορά. Το ραντεβού μαζί τους αναμένεται να γίνει το 2015! 
Διχασμό έχει φέρει αυτή η απόφαση των υπεύθυνων, καθώς φοβούνται τυχόν αποτυχία της δεύτερης ταινίας των ¨Avengers".
 Όχι άτοπος φόβος, καθώς δε θα είναι λίγοι εκείνοι, που θα φέρουν σε σύγκριση τις δύο ταινίες
Το ερώτημα, που τίθεται είναι εάν το cast των ηθοποιών θα παραμείνει το ίδιο ή θα υπάρξουν απώλειες... 
Ο Τζον Γουέντον υπέγραψε συμβόλαιο για τη κινηματογραφική συνέχεια των "Avengers", αλλά και για την εμφάνισή τους στη μικρή οθόνη. Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι ήρωες της Marvel θα εμφανιστούν σε μια νέα τηλεοπτική σειρά, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν από το τηλεοπτικό κανάλι, ABC.

ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/

Φθινόπωρο - Χειμώνας: 2012 - 2013

Διαβάστε περισσότερα...
Σε λίγες μέρες το καλοκαίρι μας αφήνει για ακόμα μια χρονιά.
 Οι πρώτες δροσερές μέρες θα κάνουν την εμφάνιση τους στα μέσα του Σεπτεμβρίου και εσύ θα πρέπει να είσαι ενημερωμένη για τις νέες τάσεις της μόδας, που σε περιμένουν για ακόμα μια season. Ξεφυλλίσαμε τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και σου αποκαλύπτουμε ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν για ακόμα μία χειμερινή χρονιά στο χώρο της μόδας και ποιες αξίζει να δοκιμάσεις...

  • Δέρμα... δέρμα... δέρμα: για ακόμα μία φορά το δέρμα κυριαρχεί σε accesoires και ρούχα. Επένδυσε σε μια ψηλόμεση, δερμάτινη φούστα ή για πιο ροκ καταστάσεις σε ένα δερμάτινο, μαύρο παντελόνι. Το διαχρονικό δερμάτινο jacket φέτος είναι χρωματιστό! 
  • Φτερά, παντού φτερά: θα τα βρείτε σε λεπτομέρειες σε accesoires και σακάκια, αλλά και ως σύνολο σε φούστες. 
  • Ανδρόγυνο look: ήταν μια τάση, που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζει και φέτος. Αυστηρά κοστούμια, ίσιες γραμμές και ασπρόμαυροι τόνοι συνθέτουν το τοπίο του ανδρόγυνου στυλ.
  •  Γούνινα παλτό: εάν θέλετε να υιοθετήσετε το look, προτείνουμε οικολογικές γούνες. Προτιμήστε τις σε γήινα χρώματα για ευκολότερους συνδυασμούς. 
  •  Accesoires με έμπνευση από την άγρια φύση: δέρμα κροκό και φιδίσια κάνουν έντονη την παρουσία τους σε τσάντες και παπούτσια, με τον Michael Kors να τους δίνει ηγετική θέση στη συλλογή του. Γυναικεία αγάπη και παντοτινή...παπούτσια: ψηλοτάκουνες μπότες και ankle boots θα είναι για ακόμα μια χρονιά πρωταγωνιστές στη γυναικεία, χειμερινή συλλογή.
  •  Κασκόλ: για τις κρύες νύχτες του χειμώνα προτιμήστε ένα έντονο χρώμα για το κασκόλ σας και κλέψτε την παράσταση. 
  • Γαλλική φινέτσα: τα καπέλα θα κυριαρχήσουν σε αυτή τη season, δίνοντας την ευκαιρία για μια πιο αριστοκρατική εμφάνιση ερχόμενη από την Γαλλία. 

Αναμένουμε το πρώτο δροσερό αεράκι....

ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/

Καφές και υγεία

Διαβάστε περισσότερα...

Καφές και υγεία: τελικά αυτά τα δύο συναντιούνται ή ακολουθούν παράλληλους δρόμους; Οι επιστήμονες έρχονται να μας δώσουν αυτή την απάντηση και εμείς να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα... 
Ως λάτρης του καφέ, μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα, όταν επιτέλους με νέα τους έρευνα οι επιστήμονες της υγείας μας διαβεβαίωσαν τα οφέλη του καφέ! 
Και αλήθεια, χάρηκα! Δεν αντέχω άλλα αρνητικά σχόλια του τύπου: πόσους καφέδες πίνεις; δε θα μπορείς να κοιμηθείς.. τι νεύρα κάνει ο καφές; πως αντέχει το στομάχι σου; αλήθεια, έχεις σκεφτεί κτλ.... 
Για να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται, η μεγάλη κατανάλωση καφέ δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν! Όταν μιλάμε για καφέ, εννοούμε μια μεσαία κατανάλωση, περίπου 2-3 φλυτζάνια καφέ (ακόμα και αν δεν πίνεις στο φλιτζάνι το καφέ σου..μην απελπίζεσαι και με ποτήρια ίδια είναι η μέτρηση. 

  • Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα έρευνα, μια μέτρια κατανάλωση καφέ καθημερινώς μπορεί να σε σώσει: Αρχικά, είναι γνωστό ότι ο καφές σε "ξυπνάει", μόνο που δεν ξυπνάει μόνο εσένα αλλά και τον εγκέφαλο σου κάνοντας σε πιο ενεργητικό και αποδοτικό. Μάλιστα, δημιουργείς τις σωστές βάσεις για να γλιτώσεις τη νόσο Πάρκινσον κατά 80% ! 
  • Καρκίνος: είναι μια λέξη, που δεν θέλουμε να ακούμε. Μια ασθένεια, που έχει καταντήσει δυστυχώς "επιδημία" τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά με 2 ποτήρια φλιτζάνια καφέ ημερησίως μπορείς να μειώσεις τις πιθανότητες για καρκίνου του εντέρου κατά 25%. 
  • Ακόμα, ο καφές μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης κίρρωση του ήπατος σε άτομα μάλιστα υψηλής επικινδυνότητας. 

Όμως, όπως σε όλες τις καταστάσεις έτσι και στην περίπτωση του καφέ τα αρνητικά υπάρχουν: 

  • Η αυξημένη κατανάλωση καφέ μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση.
  •  Επίσης, υπάρχει η άποψη ότι η κατανάλωση του καφέ επηρεάζει αρνητικά την οστεοπόρωση, χωρίς όμως να υπάρχουν ιατρικές αποδείξεις μέχρι στιγμής. Αρκετοί είναι εκείνοι, που δίνουν το βάρος της αιτιότητας στην προσθήκη γάλατος στο καφέ. 

 Για αυτό αποφύγετε τις ακρότητες, όσον αφορά την κατανάλωση του καφέ. 
 Μην ξεχνάτε..παν μέτρον άριστον!

ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/

Συνάντηση... μαγισσών!

Διαβάστε περισσότερα...
Πιστεύεις στην ύπαρξη μαγισσών; Αλήθεια ποια η γνώμη σου για τη δίκη των μαγισσών, κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα; Αν συμφωνείς καλύτερα να μην επισκεφτείς την περιοχή Lancashire, που βρίσκεται στη Βρετανία... όχι πολύ μακριά μας...
Στην περιοχή Lancashire της Βρετανίας, τα πράγματα έγιναν λίγο πιο μυστηριακά, πριν λίγες ημέρες. 
Στα ορεινά της περιοχής, συγκεντρώθηκα στα πλαίσια μιας ιεροτελεστίας 482 μάγισσες. Καλά διάβασες, μάγισσες! 
 Η συνάντηση αυτή διοργανώθηκε με σκοπό τον εορτασμό για την 400η επέτειο για τη δίκη των μαγισσών της περιοχής Pendle. 
 Το τελετουργικό της συνάντησης των μαγισσών διοργανώθηκε σύμφωνα με τα παραδοσιακά πρότυπα των μαγισσών με το αντίστοιχο dress code,που επιβάλλει μαύρη κάπα, τριγωνικό, ψηλό, μαύρο καπέλο, καθώς και το καθιερωμένο μεταφορικό μέσο των μαγισσών, που δεν είναι άλλο από την ψάθινη σκούπα! 
Στόχος αυτής της συνάντησης ήταν να διαμαρτυρηθούν για τη θανατική καταδίκη των γυναικών στην περιοχή Pendle, καταδικάζοντας έτσι την αρνητική συμπεριφορά προς τις γυναίκες με πρωτοβουλία, άποψη και δικαίωμα στην γνώση! 
Πολλές μαύρες, τέτοιες στιγμές υπήρξαν κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής, δείχνοντας το άσχημο πρόσωπο των ανδρικών γενικά προσωπικοτήτων αλλά κυρίως των θρησκευτικών προς τις γυναίκες αυτές.

ΠΗΓΗhttp://reloadingcity.blogspot.gr/

Βάλε φαγητό στο σερβίτσιο...το καλό το λευκό!

Διαβάστε περισσότερα...

Αλήθεια σε τι σερβίτσιο συνηθίζεται να τρώτε;; 
Το σερβίτσιο, που σερβίρεται το φαγητό σας είναι πολύχρωμο ή λευκό;
 Έχουμε συνηθίσει να ακούμε τους διαιτολόγους- διατροφολόγους να διχάζονται σχετικά με το μέγεθος του πιάτου του φαγητού μας, αλλά ποτέ για το χρώμα του !! 
Μια νέα επιστημονική έρευνα ήρθε να ταράξει τα νερά.... 
Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, το χρώμα του πιάτου μας μπορεί να μας επηρεάσει στην ποσότητα της τροφής, που θα καταναλώσουμε! 
Έτσι, όποιος επιλέγει ένα πιάτο σε διαφορετικό χρώμα από εκείνου της τροφής του, έχει την τάση να τρώει λιγότερο, καθώς νιώθει πληρότητα λόγω του χρώματος. 
Αντίθετα, όποιος επιλέγει σερβίτσιο σε παρόμοιους, χρωματικούς τόνους με το φαγητό του, τρώει αρκετά περισσότερο. 
Διακρίνουμε οπότε πως το παιχνίδι των ματιών με τις ψευδαισθήσεις αγγίζει ακόμα και τα όρια του κορεσμού του φαγητού... 
Οπότε την επόμενη φορά, που θα διαμαρτυρηθείτε ότι φάγατε πολύ...απλά να ξέρετε ότι ευθυνόταν το χρώμα του σερβίτσιου..... 

ΠΗΓΗ:http://reloadingcity.blogspot.gr/

Αγάπησε τον εαυτό σου !

Διαβάστε περισσότερα...

Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό συναίσθημα στη ζωή μας. 
Δίνουμε και λαμβάνουμε αγάπη. 
 Τι γίνεται όμως όταν δεν αγαπάμε τον εαυτό μας;; 
Μέσα σ' ένα κόσμο, όπου το πλαστικό και το ψεύτικο κυριαρχεί, κανένας άνθρωπος δεν νιώθει ολοκληρωμένος και αρκετός. Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση έχουν χαθεί από το λεξιλόγιο των ανθρώπων. 
Και αυτό γιατί;; 
Λόγω των περιβόητων προτύπων, που προβάλλονται καθημερινά από τα τηλεοπτικά μέσα και τον έντυπο τύπο.. 
Μην αυταπατάσαι! Μη ρίχνεις το φταίξιμο σε αυτούς! 
Αλήθεια σκέφτηκες ποτέ πόσες φορές κοιτάχτηκες στον καθρέφτη και είπες με αυτοπεποίθηση "μ' αρέσω"; 
πότε δε μετάνιωσες για το τελευταίο σνακ, που έφαγες χαλώντας μία ακόμα δίαιτα; 
πόσες φορές ορκίστηκες αιώνια πίστη στο γυμναστήριο, ύστερα από την ανακάλυψη ακόμα λίγης κυτταρίτιδας;
 Κορίτσια, αρκετά! Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου, έτσι όπως ακριβώς είναι! Γιατί δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με μια τόσο απλή ιδέα; Μας αγαπούν έτσι ακριβώς, όπως είμαστε αλλά εμείς ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει;; 
Ως γυναίκα σίγουρα θα έχεις τις ανασφάλειες σου και σίγουρα κανείς δεν είναι τέλειος! Όμως, πάντα υπάρχουν έξυπνα τρικ για να καλύψεις αυτές τις ατέλειες, ακόμα και να τις βελτιώσεις. Για την πλήρης εξαφάνιση, ένα πράγμα υπάρχει και ακούει στο όνομα "Photoshop", μιας και που τς τελευταίες μέρες έχει γίνει αρκετός ντόρος στο άκουσμα του λόγω των φωτογραφιών προσωπικοτήτων της showbiz με μαγιώ... 

  • Φρόντισε για τον εαυτό σου! Ένταξε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου την γυμναστική, δεν είναι απαραίτητο το γυμναστήριο αλλά 30' κάθε μέρα είναι αρκετά για να δεις αποτελέσματα.
  •  Ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή, χωρίς στερήσεις! 
  • Ενασχολήσου δημιουργικά στον ελεύθερο  χρόνο σου 
  • Απέβαλε το περιττό άγχος και βρες την ισορροπία στη σχέση σου με τον εαυτό σου! 



 ΠΗΓΗhttp://reloadingcity.blogspot.gr/