Translate

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Christian Louboutin: ο παράλληλος έρωτας των γυναικών!

Διαβάστε περισσότερα...
Christina Louboutin: κωδικό όνομα: κόκκινη σόλα!
Την ξέρεις, την έχεις δει και είσαι ερωτευμένη μαζί της! Σε δικαιολογούμε!! Ακόμα, και αν απέχεις πολύ από το όνειρο της πραγματοποίησής της.. (δικαιολογημένα..) 
σου παραθέτω παρακάτω τη νέα collection Φθινόπωρο- Χειμώνας 2012-2013 από τον Christian Louboutin και προετοιμάσου: 
οι σκηνές, που θα ακολουθήσουν είναι άκρως σοκαριστικές! Όσες είναι shopping addicted ας απομακρυνθούν από τον υπολογιστή!!! 
Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι της κόκκινης σόλας... 
All time classic: η μαύρη γόβα, που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε! Με πιο κλειστό κόψιμο, η νέα, μαύρη γόβα του Louboutin σου χαρίζει χάρη και φινέτσα από άλλη εποχή!



Μαύρες, ψηλές, δερμάτινες μπότες: συνδύασε τες με τα midi φορέματά σου, τα skinny jean με ό,τι συνδυασμό θες!









Ankle boots με χρώμα: είτε είστε funky τύπος , είτε υποστηρίζεται ένα classic style, ο πολυαγαπημένος μας Christian Louboutin μεγαλουργεί για όλες! Επιλέξτε αυτό, που ταιριάζει στη καθεμία!









Σαν μπαλαρίνα ψηλή: ναι καλά κατάλαβες, τα  αποκαλούμενα  παπούτσια των χορευτριών με την μπαρέτα είναι και φέτος στην μόδα. Η δίπατη εκδοχή του φέτος με χρώμα είναι Must! 






Εμφανίζεται ο Leonardo Da Vinci στο "Μυστικό Δείπνο" ;

Διαβάστε περισσότερα...
O Leonardo Da Vinci είναι ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες στην ιστορία των τεχνών, καθώς και των τεχνολογιών. 
Ένα όνομα - γρίφος στην παγκόσμια ιστορία αποτελεί θέμα ενδιαφέροντος και συζήτησης για πολλούς. Μέρα με τη μέρα νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη ζωή του, τα καλλιτεχνήματά του, καθώς και για την μορφή, που είχε. 
Το τελευταίο διάστημα όμως πολλοί είναι εκείνοι, που αναρωτιούνται εάν έχουμε δει το πρόσωπό του εν αγνοία μας... Ειδικότερα, το θέμα συζήτησης τίθεται στο γεγονός εάν το πρόσωπό του Leonardo Da Vinci βρίσκεται σε ένα από τα διασημότερα έργα του καλλιτέχνη και φυσικά αναφέρομαι στο έργο του "ο Μυστικός Δείπνος"! 
Είναι γεγονός πως δεν γνωρίζουμε την ακριβή μορφή του καλλιτέχνη, καθώς δε δημοσίευσε αυτοπροσωπογραφίες του ποτέ. 
Πολλές είναι οι ενδείξεις ότι ο αναγεννησιακός καλλιτέχνης έχει εισάγει την μορφή του σε πολλά από τα γνωστά καλλιτεχνήματά του, με πιο γνωστό το "Μόνα Λίζα", ένα από τα πιο αινιγματικά έργα στον κόσμο. Πιστεύεται πως εκεί αναπαρίσταται ο Leonardo Da Vinci υπό μορφή γυναίκας. Πρόσφατα, ο ιστορικός τέχνης dr. Ross King, παρουσίαζε την άποψη του πως η μορφή του Leonardo Da Vinci συμπρωταγωνιστεί στο έργο του "Μυστικός Δείπνος". Συγκεκριμένα, ο dr Ross King θεωρεί πως είναι πολύ πιθανό ο Leonardo Da Vinci να βρίσκεται στις θέσεις των δύο αποστόλων: του Ιακώβ και του Θωμά. 
Αυτή η θεωρία του dr Ross King στηρίζεται σε ένα πίνακα του 1515, ερυθρόχρωμου, όπου υποστηρίζουν ότι είναι το πορτραίτο του Leonardo Da Vinci
Ο dr Ross King παρατηρεί και συγκρίνει χαρακτηριστικά του ενός πίνακα με τις αναπαραστάσεις των απόστολων Θώμα και Ιακώβ στο έργο "Μυστικός Δείπνος" και βρίσκει πολλές ομοιότητες, τις οποίες και παρουσιάζει. 
Ο dr Ross King υποστηρίζει πως η απεικόνιση του Ιακώβ σε σύγκριση με την αυτοπροσωπογραφία του Leonardo Da Vinci έχει κοινά την ελληνική μύτη, μακριά μαλλιά και μακρυά γένια, ενώ σε σύγκριση με την απεικόνιση του Θωμά υπάρχει το κοινό της χαρακτηριστικής χειρονομίας του Leonardo Da Vinci με το δάχτυλο. 
Βέβαια, πολλές ήταν οι κριτικές στη θεωρία του dr Ross King. Μία από τις πιο δημοφιλείς είναι του Charles Nicholl, επιστήμονα και μελετητή του Leonardo Da Vinci, που υποστηρίζει ότι ο Leonardo Da Vinci δε θα μπορούσε να είναι ποτέ ο Θωμάς, καθώς σύμφωνα με τους χαρακτήρες δε θα μπορούσε να ταυτιστεί ποτέ μαζί του. 
 Αυτό βέβαια είναι μια διαδικασία, που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και ίσως να μην τερματιστεί ποτέ... είναι ένα νέο "παιχνίδι" στα πλαίσια της τέχνης εύρεσης του προσώπου του Leonardo Da Vinci στα έργα του από τους μελετητές του αλλά ακόμα και το κοινό του!

ΠΗΓΗhttp://reloadingcity.blogspot.gr/

Το τελευταίο, καλοκαιρινό coctail φτιαγμένο από τα χεράκια σου..

Διαβάστε περισσότερα...

Εάν είσαι από αυτούς, που θα προτιμήσουν μια πιο homemade κατάσταση για να απολαύσουν το μπλε φεγγάρι, δεν έχεις παρά να οργανωθείς σωστά! 
Πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι το φεγγάρι και βοηθός...τα coctail! Το μόνο, που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις το έτερον ήμισυ ή ακόμα και την πιο τρελή σου παρέα, όλο το τσούρμο, όλοι οι καλοί χωράνε... 
μια νόστιμη και γρήγορη λιχουδιά... ιδέες θα πάρεις από εδώ 
και βάλε ποδιά..θα ετοιμάσουμε coctail
Έτοιμοι;; Ξεκινάμε! 


PINA COLADA
ΥΛΙΚΑ: 
4 cl λευκό ρούμι 
6 cl γάλα καρύδας 
8 cl ανανά 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και ανακινούμε μαζί με πάγο. 
Γεμίζουμε ψηλά ποτήρια, προσθέτουμε το μείγμα και παραπάνω πάγο. 
Για διακόσμηση μπορούμε να προσθέσουμε ένα κομμάτι ανανά στο πάνω μέρος του ποτηριού και ένα καλαμάκι. 

BLOODY MARY SORBET 
ΥΛΙΚΑ: 
1/2 Φλ. ζάχαρη 
1/2 φλ. νερό 
3 φλ. ντοματοχυμό 
1 κ.σ φρέσκο χυμό λεμονιού 
1 κ.σ άσπρο horseadish 
1 κ.γ ταμπάσκο 
1 κ.γ worcestershire σος 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
Λιώνουμε τη ζάχαρη στο νερό σε σιγανή φωτιά. Αφήνουμε να κρυώσει. 
Ύστερα, βάζουμε το σιρόπι σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε. 
Παγώνουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή ή εάν δε διαθέτουμε τα χτυπάμε στο μίξερ και βάζουμε για λίγο στην κατάψυξη. 

COCTAIL MARGARITA 
ΥΛΙΚΑ: 
3/4 τεκίλα 
1/6 χυμό πορτοκαλιού 
1/8 χυμό λεμονιού 
1 κ.σ λικέρ (με γεύση πορτοκάλι) 
λίγο σιρόπι βύσσινο 
πάγο θρυμματισμένο 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 
Παίρνετε τα ποτήρια, που θα σερβίρετε το ποτό σας και βρέχετε τα χείλη του με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζεται με ψιλό αλάτι. 
Σε ένα μίξερ χτυπάτε την τεκίλα, το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού, το σιρόπι βύσσινο και τον πάγο. Ανακατεύεται καλά. 
Σερβίρετε και συνοδέψτε το ποτήρι σας με μια κομμένη φέτα λεμόνι. 

Καλή σας διασκέδαση! 

ΠΗΓΗ:http://reloadingcity.blogspot.gr/

Που να απολαύσετε το αυγουστιάτικο φεγγάρι !

Διαβάστε περισσότερα...

Η δεύτερη πανσέληνος για το μήνα του Αυγούστου έρχεται αύριο. 
Ο Αύγουστος μας μεταβιβάζει στην πρώτη μέρα του φθινοπώρου με ένα αστρονομικό φαινόμενο, τη λεγόμενη μπλε πανσέληνο... Είτε είστε λάτρεις των αστρονομικών φαινομένων, ρομαντικοί είτε απλά θέλετε μια ξεχωριστή, τελευταία, αυγουστιάτικη έξοδο παρακάτω θα βρείτε προτάσεις για να απολαύσετε μόνοι σας ή με παρέα το "μπλε" φεγγάρι
Φίλοι και κάτοικοι της Αττικής σας παρουσιάζουμε τα hot spots της πόλης, που μπορείτε να επισκεφτείτε αύριο: 
Σούνιο: ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο θα είναι ανοιχτός να σας υποδεχτεί. Σε ένα άκρως ρομαντικό τοπίο συνδυάστε θάλασσα και πανσέληνο και αφεθείτε στα μουσικά δρώμενα. Η Τάνια Τσανακλίδου μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου θα σας κρατήσουν μουσική συντροφιά, ερμηνεύοντας τραγούδια του συνθέτη Γιώργου Ανδρέου υπό την συνοδεία πιάνου. 
 Ρωμαϊκή αγορά: Στη Ρωμαϊκή Αγορά θα σας περιμένει η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων για να σας οδηγήσει στην μπλε πανσέληνο με μουσικές συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών. Ελευσίνα: στην Ελευσίνα και συγκεκριμένα στα πλαίσια του φεστιβάλ "Αισχύλεια 2012" θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την Μάρθα Φριτζηλα και τον Τάκη Φαραζή να ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια. 
Πόρος: παραθαλάσσια και λίγο εκτός πόλης, ο μικρός αλλά αξιαγάπητος Πόρος σας προσκαλεί να απολαύσετε την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού στον αρχαιολογικό χώρο του Ποσειδώνα με ένα ρεσιτάλ πιάνου. 
Ακρόπολη: δυστυχώς, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα παραμείνει κλειστός, όμως μην απογοητεύεστε! Το μουσείο της Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό και θα σας περιμένει να ανανεώσετε το ραντεβού σας για αύριο. Από τις 21.30 η ώρα θα είναι ανοιχτό με ελεύθερη είσοδο για όλους, παρουσιάζοντας σας μια συλλογή από εκδηλώσεις. 
Το πρόγραμμα περιέχει Μότσαρτ, Χατζηδάκι, Θεοδωράκη καθώς και πολλά νησιώτικα και παραδοσιακά τραγούδια.Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε αρχαιολόγους, που θα βρίσκονται στο μουσείο, μιλώντας για την επιρροή της Σελήνης στην ανθρώπινη ζωή, δοξασίες που υπήρχαν για το σχετικό θέμα στην αρχαιότητα, καθώς και μέχρι σήμερα. 
Νομισματικό μουσείο: οι εκθεσιακοί χώροι του Νομισματικού μουσείου θα μείνουν ανοιχτοί στο κοινό από τις 18.30 έως τις 20.30, ενώ τη σκυτάλη θα παραδώσουν στις 21.30 στην Αναστασία Μουτσάτσου. 
Για όσους αναζητούν πιο χαλαρές στιγμές και απομονωμένες, επιλογές all time classic είναι οι αθηναϊκοί λόφοι: 
Λυκαβηττός κερδίζει στις καρδιές μας την πρώτη θέση, παρέχοντας την καλύτερη θέα της πόλης και δίνοντας την αίσθηση της κοντινής απόστασης με το φεγγάρι. 
Ο λόφος του Στρέφη, καθώς και του Φιλοπάππου επίσης είναι σημεία σταθμός στο χάρτη των αθηναϊκών λόφων. 
Για εσάς, που θέλετε να συνδυάσετε το ποτό σας με την εξαίσια θέα του μπλε φεγγαριού, μπορείτε να επισκεφτείτε πιο Lounge μέρη, επιλέγοντας ένα μπαρ με ταράτσα. Απολαύστε το coctail σας υπό το φως του φεγγαριού...

ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/