Translate

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Φθινόπωρο - Χειμώνας: 2012 - 2013

Σε λίγες μέρες το καλοκαίρι μας αφήνει για ακόμα μια χρονιά.
 Οι πρώτες δροσερές μέρες θα κάνουν την εμφάνιση τους στα μέσα του Σεπτεμβρίου και εσύ θα πρέπει να είσαι ενημερωμένη για τις νέες τάσεις της μόδας, που σε περιμένουν για ακόμα μια season. Ξεφυλλίσαμε τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και σου αποκαλύπτουμε ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν για ακόμα μία χειμερινή χρονιά στο χώρο της μόδας και ποιες αξίζει να δοκιμάσεις...

  • Δέρμα... δέρμα... δέρμα: για ακόμα μία φορά το δέρμα κυριαρχεί σε accesoires και ρούχα. Επένδυσε σε μια ψηλόμεση, δερμάτινη φούστα ή για πιο ροκ καταστάσεις σε ένα δερμάτινο, μαύρο παντελόνι. Το διαχρονικό δερμάτινο jacket φέτος είναι χρωματιστό! 
  • Φτερά, παντού φτερά: θα τα βρείτε σε λεπτομέρειες σε accesoires και σακάκια, αλλά και ως σύνολο σε φούστες. 
  • Ανδρόγυνο look: ήταν μια τάση, που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζει και φέτος. Αυστηρά κοστούμια, ίσιες γραμμές και ασπρόμαυροι τόνοι συνθέτουν το τοπίο του ανδρόγυνου στυλ.
  •  Γούνινα παλτό: εάν θέλετε να υιοθετήσετε το look, προτείνουμε οικολογικές γούνες. Προτιμήστε τις σε γήινα χρώματα για ευκολότερους συνδυασμούς. 
  •  Accesoires με έμπνευση από την άγρια φύση: δέρμα κροκό και φιδίσια κάνουν έντονη την παρουσία τους σε τσάντες και παπούτσια, με τον Michael Kors να τους δίνει ηγετική θέση στη συλλογή του. Γυναικεία αγάπη και παντοτινή...παπούτσια: ψηλοτάκουνες μπότες και ankle boots θα είναι για ακόμα μια χρονιά πρωταγωνιστές στη γυναικεία, χειμερινή συλλογή.
  •  Κασκόλ: για τις κρύες νύχτες του χειμώνα προτιμήστε ένα έντονο χρώμα για το κασκόλ σας και κλέψτε την παράσταση. 
  • Γαλλική φινέτσα: τα καπέλα θα κυριαρχήσουν σε αυτή τη season, δίνοντας την ευκαιρία για μια πιο αριστοκρατική εμφάνιση ερχόμενη από την Γαλλία. 

Αναμένουμε το πρώτο δροσερό αεράκι....

ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου