Translate

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τάσεις μακιγιάζ Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012-2013

Και όμως όσο και να μην θες να το παραδεχτείς... το καλοκαίρι σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του! 
Οι νέες τάσεις της μόδας έρχονται να σε μεταβιβάσουν στο χειμωνιάτικο τοπίο με πολύ όρεξη και χρώμα για τα μάτια σου και όχι μόνο.... 
Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2012-2013 διατηρούν το περσινό μοτίβο, όπου κυριαρχούσε τα smoky eyes και τα έντονα χείλη, όμως όπως κάθε season, που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η φετινή έρχεται με εξεζητημένες αλλαγές. 
Ας ξεκινήσουμε... 
Το διαχρονικό, κόκκινο κραγιόν: και ναι υπάρχει στο νεσεσέρ σου και αυτό το χειμώνα, αλλά βάλε στην άκρη το eyeliner σου και αρκέσου σε ένα λιτό και άκρως απέριττο μακιγιάζ.Το μόνο χρώμα πάνω σου να είναι το κραγιόν σου, συνοδεύοντάς το απλά με το ταμπεραμέντο σου. Μια καλή βάση προσώπου και μια σκιά σε μπεζ απόχρωση θα δώσει στο πρωταγωνιστή- κόκκινο κραγιόν- τη λάμψη, που του αξίζει. 
 Smoky eyes αλά ουράνιο τόξο: ωραίο το smoky μακιγιάζ με μαύρο ακόμα και με καφέ χρώμα, τι θα έλεγες φέτος όμως να εντάξεις περισσότερο χρώμα σε αυτή την κατηγορία; Μωβ, λιλά, γαλάζιο ακόμα και πράσινο εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία. 
Μάτια... αρχιτεκτονικά: πάρε μολύβι και.. χάρακα και ξεκίνα! Ένα μαύρο μαλακό μολύβι ή ακόμα και καφέ θα γίνουν οι αγαπημένοι σου σύμμαχοι για αυτό το μακιγιάζ. Νεοφερμένο αν και όχι άγνωστο, αφού το γνωρίζουμε από τις πασαρέλες διάσημων οίκων, φέτος μπορείς να το υιοθετήσεις και εσύ άφοβα. Διακεκομμένες γραμμές, ευθείες άλλοτε παχιές και άλλοτε πολύ λεπτές, τετραγωνισμένα μοτίβα και έντονες ανοδικά τραβηγμένες γωνίες είναι τα χαρακτηριστικά του. 
Φρύδια... παχιά: και ναι μπορεί με τις ώρες να παιδεύεσαι με την αισθητικό σου για το τέλειο, λεπτό φρυδάκι σου, ήρθε όμως η ώρα να καθυστερήσεις το ραντεβού σου... η νέα τάση της μόδας προβλέπει φρύδια αρκετά πιο φαρδιά... 
 Λευκή..σκιά: και ναι..επανήλθε στο νεσεσέρ σου! Θυμάσαι πόσο ξεκούραστη έδειχνες με απλή μια δόση λευκής σκιάς στην εσωτερική γωνία του ματιού σου; Τώρα ήρθε η ώρα να την τοποθετήσεις και στο πάνω τόξο για περισσότερο λάμψη και το χειμώνα! 
Για αυτό ξεχώρισε σιγά σιγά τα μπρονζέ σου καλλυντικά και ετοίμασε χώρο για τα νέα...

ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου