Translate

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Διακοπές...τέλος ;;



Ο Αύγουστος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και εσείς παραμένετε για ακόμα μια χρονιά στο κλεινόν άστυ;;
Οι συνθήκες, που επικρατούν τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της χώρας, όπου έχει επηρεάσει πολλούς, καθώς και οι συνθήκες εργασίες με τα επιβαρυμένα ωράρια, δεν αφήνουν περιθώριο για πολυήμερες διακοπές
Εάν νιώθετε εξουθενωμένοι από τη δουλεία και θέλετε ένα μικρό διάλειμμα πριν έρθει για τα καλά ο χειμώνας, η λύση υπάρχει και είναι πολύ πιο κοντά σας από ότι νομίζατε....
Η λύση προέρχεται από τις σύντομες αποδράσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς!
Έτσι, εσείς, που μένετε στην Αθήνα μπορείτε να ξεσκάσετε επιλέγοντας ένα από τα νησιά του Αργοσαρωνικού για ένα απολαυστικό μονοήμερο ή διήμερο, ξεχνώντας για λίγο τα άγχη της καθημερινότητάς σας!
Για εσάς, που ζείτε στο Βορρά της Ελλάδας, η Χαλκιδική αποτελεί ένα διαχρονικό προορισμό για ξέφρενο γλέντι και δροσερές βουτιές.
Αν πάλι θέλετε να αποφύγετε τα επιπλέον έξοδα και τους μακρινούς προορισμούς, διαχρονική όπως πάντα, η παραλία κάθε περιοχής φροντίζει να σας αφήνει μια αίσθηση διακοπών με τη γαλανή θάλασσα, τον ηλιόλουστο ήλιο και την εξωτική οργάνωση της παραλίας, αφήνοντας σας πίσω κάθε έγνοια.
Τέλος, για εσάς, που θέλετε κάτι πιο extreme, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα οργανωμένα camping και να ζήσετε μια μαγευτική μέρα μέσα στη φύση και ξεχνώντας τις στατικές ανέσεις της πόλης και του σπιτιού. 
Επιλέξτε το τύπο απόδρασης, που ταιριάζει σε εσάς και την παρέας σας και ζήστε ένα άκρως καλοκαιρινό διάλειμμα μακρυά από τα άγχη και τη ρουτίνα της καθημερινότητας! 

ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου