Translate

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Σε ξελόγιασε η τυρόπιτα;; Μάθε αν πρέπει όντως να υποκύψεις...


Λιγούρες κατά τη διάρκεια της ημέρας! 
Σου έχουν τύχει..και όχι μία και δύο φορές.. 
Αλήθεια, τι θα διάλεγες ανάμεσα σε μια λαχταριστή τυρόπιτα και και ένα μπολ πατατάκια;; Ποιο έχεις τις περισσότερες θερμίδες; Μάθε λοιπόν ότι τα φαινόμενα απατούν! 
Μια άκρως συμπαθητική και αθώα τυρόπιτα έχει πολλές παραπάνω θερμίδες από άλλους μικρούς πειρασμούς, που θα σου περάσουν από το μυαλό σε μία στιγμή ακατανίκητης λιγούρας και δε θα υποκύψεις σκεπτόμενη το χρόνο γυμναστικής, που θα πρέπει να κάνεις για να κάψεις τις περιττές θερμίδες. 
Θα σου παραθέσω παρακάτω απίστευτες λιχουδιές, που μπορείς να ενδώσεις και φυσικά να κάψεις τα κατάλοιπα με σωστή και γρήγορη γυμναστική
Ξεκινάμε: 
Κλασσική τυρόπιτα: 380 θερμίδες: με 25 λεπτά ανέβασμα σκάλας, όλα θα είναι παρελθόν! 
Μείγμα ξηρών καρπών με επικάλυψη σοκολάτας (30γρ): 160 θερμίδες: 15 λεπτά επιτόπια άλματα είναι αρκετά! 
Μπισκότα γεμιστά (4 τεμάχια τα γνωστά): 200 θερμίδες: περπάτησε για 50 λεπτά και θα ξεχάσεις και εσύ και το σώμα σου ότι τα έφαγε! 
Μπαστουνάκια αλμυρά (40γρ): 210 θερμίδες: μιας και που μπήκες στο χορό, θα χορέψεις και συγκεκριμένα με 25 λεπτά Hip hop οι θερμίδες εξαφανίζονται! 
 Πατατάκια (30γρ.): 160 θερμίδες: μιας και που ακόμα είναι ζεστός ο καιρός, ξεκίνα το κολύμπι για 20 λεπτά και δε θα χάσεις!
Όποια και να είναι η επιλογή σου στις διατροφικές σου συνήθειες, μην παραλείπεις την γυμναστική! Ακόμα και ένας περίπατος για 25' θα σε βοηθήσει να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου! 

ΠΗΓΗ:http://reloadingcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου