Translate

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Paul Gilbert στην Αθήνα


Ο διεθνούς φήμης Paul Gilbert θα εμφανιστεί στην Αθήνα στις 29 Σεπτεμβρίου. 
Οι θαυμαστές του μουσικού Paul Gilbert θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη... Ο διεθνούς φήμης, Hard rock κιθαρίστας Paul Gilbert επιστρέφει στην Αθήνα για μία ακόμα αξέχαστη μουσική παράσταση. Είναι μια συναυλία, που δε θα πρέπει να χάσει κανείς! Αλλά ας μάθουμε λίγα πράγματα για τον Paul Gilbert σε εκείνους, που δε γνωρίζουν πολλά για εκείνον και να φρεσκάρουμε και εμείς λίγο τη μνήμη μας μέχρι να τον συναντήσουμε από κοντά στις 29 Σεπτεμβρίου... 
Ο Paul Gilbert φιγουράρει στη λίστα με τα μεγαλύτερα ονόματα κιθαριστών της hard rock μουσικής σκηνής και όχι μόνο! 
Έχει διατελέσει ιδρυτικό μέλος του μουσικού συγκροτήματος RACER X PRIEST και του θρυλικού συγκροτήματος MR. BIG. 
Τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια πιο "μοναχική", επαγγελματική πορεία, κάνοντας σόλο καριέρα με επιτυχημένες κυκλοφορίες στο ενεργητικό του. 
Σταθμός στην καριέρα του είναι η συμμετοχή του στο μουσικό σχήμα των G3, στο οποίο συμμετάσχουν μυθικά ονόματα κιθαριστών της ροκ μουσικής, όπως οι: Steve Vai, Joe Satriani, Johnn Petrucci, Yngwie Malmsteen και άλλα μεγάλα ονόματα. 
Παραδίνοντας ακόμα και σήμερα μαθήματα μουσικής... οι λάτρεις του ηλεκτρικού ήχου και της κιθάρας δε θα πρέπει να λείπουν από αυτό το μουσικό μάθημα!! 
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθευτείτε στα καταστήματα Public. Η τιμή τους είναι 25 ευρώ. 
Το ραντεβού με τον Paul Gilbert ανανεώνεται για τις 29 Σεπτεμβρίου, στις 20.30 στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη. Να είστε εκεί! 

Πάρτε μία γεύση: http://www.youtube.com/watch?v=HC60XNiS-MQ

ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου