Translate

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Σκηνοθεσίας αρχή... για τον Ryan Gosling

Επιτυχημένος, γοητευτικός και ταλαντούχος, ο Ryan Gosling έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων γυναικών και όχι μόνο! 
Ξεχωρίζοντας για το ερμηνευτικό του ταλέντο σε κινηματογραφικές ταινίες, που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, ο Ryan Gosling αποφασίζει να κάνει ένα βήμα παραπάνω... Ο Ryan Gosling, ειδικότερα, θα κάνει την πρώτη σκηνοθετική του απόπειρα στην κινηματογραφική ταινία " How to catch a monster". 
Η ταινία, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, είναι "τέκνο" του γνωστού ηθοποιού, Ryan Gosling, στην οποία σενάριο και σκηνοθεσία κινούνται από τον ηθοποιό. 
Δίνοντας μια πιο δημιουργική χροιά στην ήδη επιτυχημένη, επαγγελματική του σταδιοδρομία και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, ο Ryan Gosling ταράζει τα νερά και προσπαθεί να πείσει και τους άλλους ότι δεν είναι απλά όμορφος και επιτυχημένος! 
Στη νέα του αυτή σκηνοθετική προσπάθεια, συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου. Η γοητευτική ηθοποιός, γνωστή από το "Mad men", Christina Hedricks, θα είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας " How to catch a monster". 
Η συνεργασία των δυο ηθοποιών δε θα είναι φυσικά η πρώτη, αφού ήδη συνεργάστηκαν στη ταινία "Drive" με μεγάλη επιτυχία! 
Τα γυρίσματα υπολογίζεται πως θα ξεκινήσουν την Άνοιξη του 2013. 
Οι θαυμάστριες του Ryan Gosling δεν έχουν παρά να περιμένουν!!

ΠΗΓΗhttp://reloadingcity.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου