Translate

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Οι καμπαρντίνες του φθινοπώρου!

Το πρώτο φθινοπωρινό πρωινό έφτασε σήμερα! 
Νιώθουμε ήδη το γλυκό αεράκι του φθινοπώρου και αναμένουμε να δούμε τα πρώτα φύλλα να πέφτουν για πειστούμε ότι αποχωριζόμαστε μία και καλή το φετινό καλοκαίρι... Όμως, η αναμονή αυτή μπορεί να κρατήσει λίγο παραπάνω από όσο νομίζεις... Οπότε εξοπλίσου με το statement του φθινοπώρου, που δεν είναι άλλο από την φθινοπωρινή καμπαρτίνα
Και μπορεί, ως θερμόαιμη γυναίκα, να μην κρυώνεις ιδιαίτερα τους φθινοπωρινούς μήνες, η καμπαρτίνα όμως θα δώσει στο στυλ σου μια λονδρέζικη φινέτσα! 
Μην χάνεις καιρό! 
Και φέτος, όπως κατάλαβες, πρωταγωνιστής του φθινοπώρου θα είναι η καμπαρτίνα
Πέρυσι, παρατηρήσαμε στις συλλογές μεγάλων οίκων μόδας πως η καμπαρτίνα είχε ενεργό ρόλο και το χειμώνα. Φέτος, το μοτίβο θα κυμανθεί στα ίδια περίπου πλαίσια. 
Αν δεν έχεις πάρει ακόμα την καμπαρτίνα, που θα σε μεταβιβάσει στο φθινοπωρινό τοπίο ή ακόμα και αν θες μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου, πάρε μια ιδέα για το τι κυκλοφορεί στον κόσμο της καμπαρτίνας! 

All time classic: φυσικά, μιλάμε για την midi, μπεζ καμπαρτίνα (γνωστού οίκου με τα "καρώ"). Η καμπαρτίνα αυτή δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Και αν νομίζεις πως είναι λίγο έως πολύ ακριβή, θυμήσου πως πάντα υπάρχουν λύσεις οικονομικής παρέμβασης. Θα την βρεις σε όλα τα καταστήματα! 
Δώσε λίγο χρώμα στη...καμπαρτίνα σου: η καμπαρτίνα φέτος θέλει χρώμα! Μωβ, πράσινο, μπλε, ροζ και κόκκινο είναι μερικά από τα χρώματα, που πρωταγωνιστούν. Επέλεξε ένα έντονο χρώμα, που να προσαρμόζεται στην προσωπικότητά σου. Συνδύασε το με ένα ουδέτερο σύνολο και κλέψε τις εντυπώσεις. 






 Κράτα με να σε κρατώ..ζώνη μου: Χαρακτηριστικό της καμπαρτίνας είναι το δέσιμο στη μέση. Φέτος, κλέβει τη θέση της ζώνης στο ίδιο χρώμα με την καμπαρτίνα, η δερμάτινη ζώνη. Επιλέξτε ζώνες με χρώματα έντονα ή φυσικά και παίξτε με τις υφές. Αποφύγετε αυτές με τις μεγάλες αγκράφες και επενδύστε σε αυτές με περίτεχνα κοψίματα, μικρού ή μεσαίου φάρδους. 











 Ή κοντό- κοντό ή...: η κλασσική καμπαρτίνα υπάρχει ακόμα και είναι κλασσική, όμως για εσάς, που θέλετε ένα statement κομμάτι στη ντουλάπα σας και αυτό το χειμώνα, μπορείτε να επενδύσετε σε μια κοντή καμπαρτίνα. Κοντή καμπαρτίνα με περίτεχνο γιακά, σταυρωτή ή ακόμα και με καμπυλωτό τελείωμα είναι μερικά από τα σχέδια, που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα. 





Ντυθείτε με στυλ και προστατευτείτε "μοδάτα" από το πρώτο κρύο αεράκι του φθινοπώρου.
Όσο για εσάς, που διοργανώνετε τώρα τις μικρές σας αποδράσεις σε νησιά και άλλους προορισμούς, η καμπαρτίνα δε θα πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σας!


ΠΗΓΗhttp://reloadingcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου