Translate

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Scarbook και άλμπουμ

Οι καλοκαιρινές διακοπές μόλις έλαβαν τέλος. Ο φθινοπωρινός Σεπτέμβριος διαδέχεται όλες εκείνες τις καλοκαιρινές μέρες, που ανέμελος τριγύριζες στις παραλίες. 
Μπορεί Ο Σεπτέμβριος να μην μπορεί να γυρίσει πίσω...δε σημαίνει αυτό όμως ότι ΄και εσύ δεν μπορείς να γυρίσεις για λίγο πίσω στο παιχνιδιάρικο καλοκαίρι σου.... Οι μνήμες είναι βασικό εφόδιο του ανθρώπου. Με εκείνες μπορεί να κάνει άπειρα ταξίδια στο χρόνο, σε μέρη, που επισκέφτηκε, αγάπησε, αλλά ακόμα και σε μέρη μαγικά! 
Οι φωτογραφίες είναι το μέσο σου για αυτό το ταξίδι! Δε νοούνται διακοπές χωρίς έστω μία φωτογραφία! Είμαι σίγουρη ότι στις φετινές σου διακοπές "υπερχείλισες" την κάρτα μνήμης της φωτογραφικής σου μηχανής, για αυτό και εγώ σου φέρνω προτάσεις για να πραγματοποιείς αυτό σου το ταξίδι συχνά! 
Το scarbooking έχει γίνει πλέον μόδα! Μια μόδα προερχόμενη από το εξωτερικό μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια με τις μαμάδες να έχουν εκατομμύρια άλμπουμ με φωτογραφίες. Τα πράγματα βέβαια από τότε εκσυγχρονίστηκαν και καλύτερα για εσένα και για εμένα να μην πούμε πόσα χρόνια πέρασαν από τότε... 
Το scarbooking, ελληνιστί το λεύκωμα φωτογραφιών, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα δικά σου ταξίδια μέσω των φωτογραφιών, που έχει συλλέξει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σου. Οργανώνοντας τα θεματικά: χρονικά, ανάλογα με την παρέα ή ακόμα και με το μέρος, μπορείς να οργανώσεις τις φωτογραφίες σου χτίζοντας έναν μικρόκοσμο. 
Το scarbooking αποτελεί must στο εξωτερικό και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και στη χώρα μας! Εάν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου στο scarbooking δεν έχεις παρά να οργανωθείς! 
Σύλλεξε όλες τις φωτογραφίες σου, σκέψου τι "μικρόκοσμο" θες να φτιάξεις και ξεκίνα δουλειά! 
Για τους πιο καλλιτεχνικούς τύπους, το scarbooking σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις μόνο σου τον τόπο, που θα τοποθετήσεις το έργο σου... 
Μαζέψτε ιδέες και σύντομα έρχεται η συνέχεια με προτάσεις για τη δημιουργία του δικού μας scarbook - album....

ΠΗΓΗhttp://reloadingcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου