Translate

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Μάσκαρα δικής σου παραγωγής...

Μάθε πως να φτιάξεις μόνη σου μάσκαρα!! 
Υπάρχουν κάτι στιγμές, που δεν το συνειδητοποιείς αλλά ξεμένεις από τα απαραίτητα.. Και είσαι κούκλα και ετοιμάζεσαι και σε λίγο έχεις αυτό το σημαντικό ραντεβούΔιαπιστώνεις ότι δεν έχεις μάσκαρα;; 
Η λύση είναι απλή και οικονομική! 
Θα σου δείξουμε πως να κάνεις εύκολα και γρήγορα μια νέα μάσκαρα για να την χρησιμοποιείς σε παρόμοιες καταστάσεις. 
Ξεκινάμε: 
Αρχικά, θα χρειαστείς το βουρτσάκι από μια παλιά μάσκαρα. Καλό θα είναι να κρατήσεις όλη την συσκευασία της για πιο εύκολη χρήση. 
Προμηθεύσουν από το φαρμακείο καστορέλαιο για θρέψη,ενδυνάμωση και φροντίδα των βλεφαρίδων σου. Εάν δεν έχεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγη βαζελίνη ή λίγο τζελ με αλόε βέρα για τα μαλλιά για κράτημα...των φλεβαριδών. Αρκεί πολύ λίγο! 
Σκιά σε σκόνη στο χρώμα, που θέλετε να είναι η μάσκαρα σας! 
Τώρα, που έχουμε τα υλικά, ας δούμε πως θα φτιάξουμε την μάσκαρά μας! 
Όπως είπαμε και παραπάνω, κρατάμε μια παλιά συσκευασία μάσκαρας και την πλένουμε καλά! Βάζουμε μέσα λίγες σταγόνες καστορέλαιο για να δυναμώσουν οι βλεφαρίδες ή όπως είπαμε παραπάνω λίγο τζελ για να δώσεις κράτημα στις βλεφαρίδες σου. 
Ρίξε μέσα στα υλικά, που πρόσθεσες ήδη στη μάσκαρά σου, το χρώμα! Το χρώμα, δεν είναι τίποτα άλλο από μια σκιά ματιών. Για μαύρη μάσκαρα πρόσθεσε σκόνη μαύρης σκιάς. Μην το παρακάνεις! Λίγη σκόνη μόνο αρκεί! 
Ανακατέψτε τώρα καλά και η μάσκαρα είναι έτοιμη για να την χρησιμοποιήσετε! 

 ΠΗΓΗhttp://reloadingcity.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!
    Προσπάθησα να φτιάξω μάσκαρα ακολουθώντας τη συνταγή και όλα ήταν μια χαρά.Το πρόβλημα είναι ότι δε στεγνώνει η μάσκαρα στις βλεφαρίδες και συνεπώς αφήνει χρώμα στα βλέφαρα και όπου ακουμπήσει, ενώ δεν μπορείς να περάσεις και δεύτερη στρώση...Τι προτείνετε να προσθέσω για να μπορεί να στεγνώνει κι άρα να σταθεροποιηθεί το χρώμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα! Θα σου πρότεινα να προσθέσεις λίγη περισσότερη σκιά, έτσι ώστε να συμπυκνωθεί το υγρό της μάσκαρας και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΖΕΛ, ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή