Translate

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

5 φυσικές μάσκες ομορφιάς φτιαγμένες....από τα χεράκια σου!

Οι μάσκες, που θα παρουσιάσουμε σήμερα αφορούν το πρόσωπο και είναι φτιαγμένες με αγνά υλικά, που έχει η καθεμία σπίτι! Οπότε, πάρτε ανά χείρας τις κουτάλες και ξεκινήστε μαγείρεμα ομορφιάς!

Μάσκα σύσφιξης με αυγό:
Χτυπήστε ελαφρά τα αυγά σε ένα σκεύος και στη συνέχεια απλώστε με ένα πινέλο ή μια μαλακή πετσέτα την μάσκα στο πρόσωπο μας. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αφήστε την για περίπου 10-15'. Μόλις νιώστε το τράβηγμα στο πρόσωπό σας ξεβγάλτε τη με χλιαρό νερό. 

Μάσκα με μέλι:
Εάν έχετε ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα, τότε η μάσκα αυτή είναι ιδανική για εσάς! Απλώστε μια δόση μελιού στο πρόσωπό σας και αφήστε τη να δράσει για 15'. Ξεβγάλτε τη με χλιαρό νερό.

Μάσκα με πορτοκάλι:
Λιώνετε ένα πορτοκάλι και χρησιμοποιείτε τον πολτό και το χυμό του ως μάσκα. Την αφήνετε να δράσει για 15' και αφαιρείτε με χλιαρό νερό. Θα σας αφήσει μια αίσθηση δροσιάς, καθώς και θα σας βοηθήσει στη λάμψη του προσώπου σας και την καθυστέρηση εμφάνισης των ρυτίδων.

Μάσκα με μήλο:
Βάζετε στο πολυμίξερ να αλεστεί ένα μήλο και προσθέτετε 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος. Όταν το μείγμα γίνει λείο, το απλώνετε στο πρόσωπό σας, εκτός από την περιοχή των ματιών. Μόλις περάσουν 15', αφαιρείτε με χλιαρό νερό.

Μάσκα με γάλα (για τα μάτια):
Βουτάτε 2 κομμάτια βαμβάκι σε γάλα κρύο και τα τοποθετείτε στα κλειστά σας μάτια για 10'. Αργότερα, ξεβγάζετε με χλιαρό νερό. Θα σας βοηθήσει στη μείωση μαύρων κύκλων και την ξεκούραση των ματιών σας. 
ΠΗΓΗ:http://reloadingcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου