Translate

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Απαγορεύονται τα gay pride στη Ρωσία μέχρι το 2112


Η Ρωσία τις τελευταίες μέρες έχει την τιμητική της... Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο.. με φυσικά θύτες το ρωσικό λαό και τα δικαιώματά του. 
 Και μπορεί να έγινε σάλος για τη φυλάκιση των γυναικείων μελών του συγκροτήματος Pussy Riot, όμως μεγάλη μερίδα ανθρώπων δε γνωρίζει για τη νέα απαγόρευση της ρωσικής κυβέρνησης, που αφορά τα Gay Pride, που διοργανώνονται κάθε χρόνο στις μεγάλες πρωτεύουσες των χωρών.
Το δικαστήριο στη Μόσχα για ακόμα μία φορά επικύρωσε την εντολή του δημοτικού Συμβουλίου για την οριστική απαγόρευση των διοργανώσεων παρελάσεων Gay Pride, που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο. Μάλιστα, η εντολή του δικαστηρίου ισχυεί για τα επόμενα 100 χρόνια, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το "φιλελεύθερο και "ισόνομο" της πνεύμα η ρωσική κυβέρνηση. 
 Αυτή η απόφαση πάρθηκε με τη λογική ότι τέτοιου είδους συγκεντρώσεις με ομοφυλοφιλικό χαρακτήρα δεν μπορούν παρά μόνο να διαταράξουν την τάξη και να δώσουν ένα διχασμό στη ρωσική κοινότητα, αφού λίγοι θα τις υποστηρίξουν!! 
Όπως αναφέρει ο Νικολάι Αλεξέγεφ, ένας από τα ηγετικά μέλη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας της Ρωσίας, θα προσπαθήσει να φτάσεις έως το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για να αρθεί η απαγόρευση της διοργάνωσης αντίστοιχων εκδηλώσεων, ενώ κατηγόρησε άμεσα τις αρχές της Αγίας Πετρούπολης για "ομοφυλοφιλική προπαγάνδα" ! 
 Η αντίστοιχη απάντηση των αρχών της Μόσχας διαμηνύουν ότι αυτή η κίνηση γίνεται για να προστατεύσουν το δημόσιο αίσθημα και να αποφύγουν ακραίες, βίαιες αντιδράσεις των "straight" Μοσχοβίτων! 
 Γυρίζοντας πίσω στην ιστορία, θα διαπιστώσουμε ότι η ομοφυλοφιλία στη Ρωσία ήταν απαγορευμένη από τα τσαρικά χρόνια όσο και εν μέσω της Σοβιετικής ένωσης. Αντιπαραβάλοντας την ιστορία του τότε με το σήμερα... μόνο θετικά δεν μπορούν να είναι τα συμπεράσματα μας!
 Η διαδικασία διχασμού των ανθρώπων,ανάλογα με τις προσωπικές τους επιλογές, και η αφαίρεση των δικαιωμάτων τους...μας γυρίζουν πίσω..στα σκοτεινά χρόνια!!

ΠΗΓΗhttp://reloadingcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου