Translate

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Φοιτητής παράλυτος «σηκώθηκε» για να παραλάβει το πτυχίο του

Και όμως η είδηση είναι πραγματική! Ο λόγος γίνεται για τον 22χρονο Austin Whitney, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι του εδώ και 5 χρόνια εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος. Η οδήγηση του αυτοκινήτου του εν ώρα μέθης είχε ως αποτέλεσμα να θρυμματιστεί η σπονδυλική του στήλη και να τον καθηλώσει στο δίκυκλο καροτσάκι. 
Ο Austin Whitney μετά το τροχαίο ατύχημα έδωσε μάθημα ζωής σε όλους! Δεν το έβαλε κάτω και μπορεί η μοιραία εκείνη νύχτα να του στέρησε τη δυνατότητα να στέκεται στα δύο του πόδια, δεν του στέρησε όμως και το δικαίωμα στη ζωή! Έτσι, ο Austin Whitney αποφάσισε να φοιτήσει στο τμήμα Ιστορίας και Πολιτικών επιστημών.
  Έχοντας πάρει ένα μεγάλο μάθημα ζωής, ύστερα από το ατύχημα του, ο Austin Whitney έθεσε υψηλούς στόχους με τον υψηλότερο στόχο;; ποιόν άλλο από το να σηκωθεί στα δυο του πόδια και να περπατήσει για να παραλάβει το πτυχίο του!!
 Το όνειρο του Austin Whitney έγινε πραγματικότητα! Με τη συνδρομή του καθηγητή του τμήματος Μηχανικής του πανεπιστημίου Berkeley και των φοιτητών του, εφηύραν μια ρομποτική κατασκευή, την επονομαζόμενη εξωσκελετική και την προσάρμοσαν στον αυχένα του 22χρονου , πραγματοποιώντας έτσι το όνειρό του. 
Η στιγμή του πρώτου βήματος του νεαρού Austin Whitney καλύφθηκε από χειροκροτήματα και επιφωνήματα χαράς και επιβράβευσης ! Ο νεαρός Austin Whitney έδωσε το μήνυμα ζωής σε όλο τον κόσμο με αυτή του την επιμονή και προσπάθεια για μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή ! 
Ποτέ μην το βάζεις κάτω! Όσες δυσκολίες και να έρθουν, πάντα να στέκεσαι στα δύο σου πόδια και να προχωρείς… και αν δεν μπορείς, θα βρεις έναν άλλο τρόπο… εκείνος το έκανε! Γιατί όχι και εσύ;;
της Ντόκα Αργυρώς


 ΠΗΓΗ: http://www.ipop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου