Translate

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Συναυλία: Flogging Molly


Αν βαρέθηκες τα καθιερωμένα και θες μια νέα, μουσική περιπέτεια... τότε δεν πρέπει να χάσεις αυτή την συναυλία! Οι Flogging Molly έρχονται για δύο συναυλίες στην συμπρωτεύουσα, στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα... 
Αν αγαπάς τα κέλτικα ακούσματα, τότε αυτή η μπάντα είναι για εσένα... 
Αλλά ας την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. 
Οι Flogging Molly είναι ένα folk, celtic, punk συγκρότημα από την Ιρλανδία. Χαρακτηριστικό του συγκροτήματος δεν είναι άλλο από το διαπεραστικό ήχο, τους αξιοπρόσεχτους, σκληρούς στίχους και τις μοναδικές live εμφανίσεις τους. Η ενέργεια, που έχουν σε κάθε τους συναυλία πυροδοτεί τους θαυμαστές τους και τότε ξεκινάει ένα μουσικό ντελίριο.. 
Όπως αναφέρει και ο ιδρυτής του συγκροτήματος, Dave King, χωρίς το συνδυασμό αυτών των μουσικών οργάνων θα ήταν απλά ή παραδοσιακή, ιρλανδική μουσική ή κλασσική Punk rock. 
 Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από ένα τοπικό μπαρ στο Hollywood, ενώ η ίδρυση τους έγινε το 1997 με επιρροές, όπως ο Johnny Cash και οι Pogues. 

Θα έχουμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε από κοντά στις 28 Αυγούστου και να μυηθούμε στην folk, celtic, punk μουσική! 
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει από τις 5 Ιουλίου. 
 Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται μεταξύ 22-25 ευρώ. 
Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Ticket house- Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)για την Αθήνα και για τη Θεσσαλονίκη στο MUSICLAND- Μητροπόλεως 102, 
καθώς και ηλεκτρονικά στο ticketpro.gr, tickethouse.gr 

 ΠΗΓΗ: http://reloadingcity.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου